Tuinaanleg Yves Blondeel is dé partner bij het creëren van uw droomtuin

Contacteer ons nu !

De perfecte tuin dankzij tuinaanleg Yves Blondeel

Elk huis heeft recht op een mooie tuin. Een huis bouwen is een grote kunst, maar het aanleggen van een groene ruimte die het verlengstuk van de woning vormt, is een al even grote uitdaging. Laat u daarom vergezellen door een professional in de tuinarchitectuur.
BVBA Yves Blondeel uit Heusden helpt u graag met uw grootste droomtuin.

Maak van uw tuin een voortdurende bron van vreugde en rust door te werken met strategisch geplaatste vijvers, plantsoenen, bomen en terrassen.
Tuinarchitect Yves Blondeel tekent een ontwerp voor de realisatie van uw tuin.
Ook de aanleg en het onderhoud behoren tot zijn diensten.

Yves Blondeel heeft met meer dan 20 jaar ervaring als tuinarchitect een uitstekende reputatie opgebouwd. Voor zowel particuliere als professionele projecten transformeerde hij stukken grond tot groene oases. Een kennis van de juiste materialen, een inzicht in de ruimtelijke vormgeving en een overwogen plantenkeuze vormen de sleutel naar een prachtige droomtuin. Ook zorgen wij voor de aanleg van uw oprit.

Het is elke keer opnieuw een uitdaging een tuin binnen het budget en volgens de wens van de eigenaar te ontwerpen. De juiste afwegingen zijn hier van cruciaal belang. Daarom kunt u bij ons ook rekenen op een gratis en vrijblijvend gesprek op basis waarvan wij een voorontwerp maken.

Yves Blondel is uw partner in al uw tuinwerk.
Bekijk de website voor verdere informatie en neem contact op voor een afspraak!

Realisaties

Bekijk hier onze realisaties. Overtuigd of interesse ? Vragen of bemerkingen ?