Mussenstraat 37
9070 Heusden (O.-Vl.), Belgiƫ
GSM :
0478 52 36 69 0478 52 36 69

Uw tuin wordt een pareltje dankzij Yves Blondeel

Contacteer ons

Boomverzorging met oog voor detail

U wilt graag gezonde bomen in uw tuin. Daarom kunt u best een beroep doen op de boomverzorging in Heusden en omgeving die Tuinaanleg Yves Blondeel voor u kan realiseren. Wij streven ernaar om bomen te verzorgen en te behouden in evenwicht met hun omgeving 

Aanpassen van de omgeving

Het verzorgen van een boom betekent daarom niet enkel de boom snoeien maar ook het aanpassen van de omgeving en de kijk op de boom. Het is een kunst om bij de aanleg van een tuin of bij verbouwingen van een huis of tuin rekening te houden met de aanwezige bomen

Vellen van bomen

Ook het verwijderen van takken en bomen is mogelijk. Vooral het vellen van zieke bomen of bomen die dicht bij een huis staan, laat u beter over aan een boomverzorger. Hij is speciaal opgeleid. Hij kan u advies geven bij het aanvragen van kapvergunningen en kent de veiligste technieken. Wij kunnen ook voorspellen hoe groot een bepaalde boom op een bepaalde plaats wordt. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Korter maken? Een boomverzorger kan u informeren over de mogelijke risico’s en met gerichte snoei de risico’s aanzienlijk verkleinen. 

Zorg voor de wortels

Het belangrijkste deel van de boom, de wortels, kan u niet zien. Neem bij werken rond een boom contact op met een boomverzorger. Hierbij wordt er steeds rekening gehouden met de boom, de omgeving en de opdrachtgever. 

Uw vragen zijn welkom

Wilt u graag nog wat meer weten over onze snoeiwerken en boomverzorging? Dan kunt u best even contact opnemen met Tuinaanleg Yves Blondeel in Heusden.