Mussenstraat 37
9070 Heusden (O.-Vl.), Belgiƫ
GSM :
0478 52 36 69 0478 52 36 69

Uw tuin wordt een pareltje dankzij Yves Blondeel

Contacteer ons

Uw tuinaanleg is in professionele handen

Yves Blondeel zorgt ook voor de hele uitvoering van de tuinplannen. Drie ervaren tuinmannen nemen de aanleg voor hun rekening van uw tuin, vijver of oprit. Uw tuinaanleg in Heusden en omgeving is met andere woorden in professionele handen. 

Overleg met de klanten

Wij voeren een uitgebreid pallet aan werken uit. Wij denken dan bijvoorbeeld aan het aanleggen van opritten, paden en terrassen en de aanleg van vijvers. Steeds overleggen wij met onze klanten, zodat wij precies kunnen doen wat zij van ons vragen. U wilt misschien uw tuin afbakenen. Wel, dan zorgen wij wel voor het plaatsen van gepaste afsluitingen. En het allerbelangrijkste is natuurlijk de aanlag van uw gazon. Wij weten wat nodig is voor een perfecte grasmat. Het plaatsen van beplanting bekijken we dan ook meteen. 

Geniet het hele jaar door

We zorgen er graag voor dat u elke dag kan genieten van uw tuin zodat u een gevoel van thuiskomen kan ervaren! Door in de tuin een beplanting te voorzien die bedoeld is voor winter en zomer, kan u het hele jaar door genieten. 

Uw vragen zijn welkom

Wilt u graag wat meer informatie over onder andere de tuinaanleg en snoeiwerken van Tuinaanleg Yves Blondeel? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij helpen u meteen verder.